Ohegy Étterem
Főoldal
Étlap
Galéria
Étlapról
Menü képek
Rendezvényeinkről
Bemutatkozás
Heti menü
Hétvégi ajánlat
Kapcsolat
Rendezvényszervezés
Online rendelés
Heti Menü
Hétköznap
HÉTFŐ
03.31. (Hétfő)
Napi menü:
Leves: Paradicsomleves, betűtésztával (1,3)
Főétel: Pásztortarhonya (virsli, kolbász, sertéscomb) (1,3)
2790
Ft
Friss: Rántott csirkemell, kevert saláta, ezersziget öntet (1,3,7)
2400
Ft
Desszert
: Somlói galuska (1,3,5,7,8)
900
Ft
KEDD
04.01. (Kedd)
Napi menü:
Leves: Brokkolikrémleves, galuskával (1,3,7)
Főétel: Rakott kelkáposzta, tejföllel (3,7)
2790
Ft
Friss: Vadas sertés, makarónival (1,3,7,9,10)
2400
Ft
Desszert: Házi brownie vaníliával (1,3,5,7,8)
900
Ft
SZERDA
04.02. (Szerda)
Napi menü:
Leves: Húsleves gazdagon (1,3,9)
Főétel: Zöldborsófőzelék, fasírt, zöldfűszerrel (1,3,7
2790
Ft
Friss: Lecsós karaj, karikaburgonya (1,7)
2400
Ft
Desszert: Mogyorókrémes gombóc (1,3,5,7,8)
900
Ft
CSÜTÖRTÖK
04.03. (Csütörtök)
Napi menü:
Leves: Görög gyümölcsleves (7)
Főétel: Csirkepaprikás, tésztával (7
2790
Ft
Friss: Csirkeszárny, csónakburgonya, remuládmártás (1,3,7,10
2400
Ft
Desszert: Almáspite (1,3,7)
900
Ft
PÉNTEK
04.04. (Péntek)
Napi menü:
Leves: Frankfurti leves (1,3,7,9)
Főétel: Bolognai makaróni (1,3,7,9)
2790
Ft
Friss: Borzas csirke, párolt zöldség / jázmin rizs (1,3,7
2400
Ft
Desszert
: Gyümölcsrizs (7)
900
Ft
Főoldal
Étlap
Galéria
Étlapról
Menü képek
Rendezvényeinkről
Bemutatkozás
Heti menü
Hétvégi ajánlat
Kapcsolat
Rendezvényszervezés
Online rendelés